15 år med ildsjæle og et unikt samarbejde

Har du et AgroMarkets abonnement, har du adgang til uvildig ekspertviden om landbrugets vigtigste råvare- og finansmarkeder. Med et bronze, sølv eller guld abonnement kan du her på siden finde tilbage til vores tidligere anbefalinger.

Vi yngre landmænd er mindre loyale og flekser mere rundt og tør overveje nye, alternative måder at handle på i stedet for bare at ringe til den samme, Christian Stokkendal, Munkbro Svineavl a/s

I 15 år har vækkeuret ringet meget tidligt alle hverdage hos vores finans- og råvareanalytikere. Analyser og anbefalinger skal være klar senest kl. 8 (købs- og salgssignaler senest kl 7.15), så vores abonnenter kan basere beslutninger på den nationale og internationale markedsudvikling.

Analytikerne er måske lidt nørdede med deres ekstreme viden om fundamentale og tekniske analyser, men de besidder også et unikt kendskab til landmænds aktuelle behov og situation.

De arbejder nemlig tæt sammen med dansk landbrug via informationsmøder, netværksmøder og kurser, hvor det ikke kun er landmænd og rådgivere, der får styrket deres kompetencer. Også vores analytikere lærer her en masse, som de inddrager i deres analyser og anbefalinger.

Vi startede som en tossetanke, der udsprang af et kæmpe behov hos landmændene, John Jensen, Analytiker AgroMarkets.