Del siden

Gratis gå-hjem møde: Den rigtige handelsstrategi

Mange landmænd kan forbedre bundlinjen ved at ændre købs- og salgsadfærd på køb og salg. Deltag i dette eftermiddagsmøde og bliv klogere på hvordan.

Vi kan konstatere, at mange af de landmænd, vi er i kontakt med, kan forbedre bundlinjen ved at ændre adfærd på køb og salg. Denne adfærdsændring kan gennemføres på forskellig vis, men vi anbefaler generelt, at landmanden udarbejder en handelsstrategi for køb og salg.

Vi hører ofte argumentet om, at det er banken, der forlanger, at kornet f.eks. sælges hurtigst muligt efter høst for at forbedre likviditeten, også selvom prisen på korn ofte er lav på dette tidspunkt. 

På dette eftermiddagsmøde vil vi belyse, hvordan du som landmand kan forbedre dit resultat ved at købe og sælge på det tidspunkt, du vurderer er bedst, og samtidig få banken til at acceptere at salget af korn ikke sker præcist i høst.

Mødet afholdes

Onsdag den 28. september kl. 13 - 16.30

Støvlet Katrines Hus, Slagelsevej 63, 4180 Sorø.

Deltagelse er gratis, og vi kan max. være 50 deltagere. Først til mølle princippet gælder med tilmelding via mail eller telefon senest mandag den 19. september til nedenstående.

Dagsorden

Velkommen 
v/Ivan Damgaard, Daglig leder AgroMarkets

Det kræver banken af dig 
v/En repræsentant fra banken

Sådan kan du bruge AgroMarkets
v/Hans Fink, Analytiker AgroMarkets

Om handels- og finansieringsstrategier
v/John Jensen, Analytiker AgroMarkets

Sådan gør jeg
En landmands erfaringer og debat i salen

Download programmet.

Læs mere om AgroMarkets' møder og kursus her

Venlig hilsen

Ivan Damgaard
Daglig leder
Tlf.: 2916 3134
E-mail: ivd@seges.dk