Del siden

Er du klar til at surfe på den grønne bølge?

Vi har til dette webinar inviteret salgsdirektør Henrik Andersen fra Vestkorn, der sammen med råvareanalytiker, John Jensen, sætter fokus på alternativer til soja.

Forbrugernes krav om grønne og bæredygtige fødevarer var allerede startet som små skvulp, inden coronakrisen tog opmærksomheden for 1 år siden. Men den grønne bølge er i gang og vil vælte os af pladsen blandt verdens bedste fødevareproducenter, hvis vi ikke lærer at manøvrere i forbrugernes nye krav.

Allerede nu kræver Danish Crown derfor, at deres danske landmænd skal bruge FEFAC certificeret soja fra 2025. I England består 80 % af proteinforbruget allerede af certificeret soja.

De seneste års fokus på bl.a. afskovning af regnskove har dog allerede skabt en negativ stemning imod soja. Spørgsmålet er, om en certificering kan rette op på det. I hvert fald arbejder europæiske producenter desperat på at finde alternativer til soja.

Til dette webinar får vi besøg af Henrik Andersen fra Vestkorn, der i dag er en af Europas vigtigste spillere på markedet og producerer protein fra ærte- og hestebønner.

Henrik Andersen vil tage os med ind i en verden af muligheder, der kan være med til at sikre, at danske landmænd også fremover kan leve op til fremtidens forbrugerkrav.

Vi afholder webinaret

Onsdag den 17. marts kl 11.30-12.15

Tilmeld dig webinaret, der naturligvis er gratis, ved at sende en mail til Lene på lek@agromarkets.dk senest tirsdag den 16. marts.