AgroMarkets udvider ejerkredsen

Ejerkredsen bag AgroMarkets stiger til 16 stærke DLBR-rådgivningsvirksomheder, når LandboSyd indtræder som ny medejer.

Fra 1. december bliver LandboSyd medejer af AgroMarkets i lighed med Agri Nord, Agrovi, Fjordland, Kolding Herreds Landbrugsforening, LandboNord, Landbrugsrådgivning Syd, LHN, Odsherreds Landboforening, Patriotisk Selskab, SAGRO, Sønderjysk Landboforening, Velas, Vestjysk Landboforening, SEGES Innovation og Østdansk Landboforening.

Historisk udsving i råvarepriserne
Hos AgroMarkets er det en spændende tid, hvor kunderne i høj grad efterspørger vores konsulenters specialviden, når de skal træffe vigtige valg om køb og salg af råvarer.
”Råvarepriserne svinger generelt meget i pris, og i disse år oplever vi ekstraordinære prissvingninger på korn, raps, soja, gødning, olie, foderblandinger og råvaremix. Derfor mærker vi tydeligt, at landmændene kontakter os for at få rådgivning til købs- og salgsstartegier” siger direktør i AgroMarkets Nis Kjær.

Ejet af landmænd og for landmænd
I AgroMarkets glæder vi os over udvidelsen med LandboSyd.
”Vi er til for landmændene og vi er ejet af landmændene. Jo flere der bruger os, jo bedre et handelsog risikostyringsprodukt kan vi levere til den enkelte landmand,” siger bestyrelsesformand Niels Peter Ravnsborg.

I arbejdstøjet fra første dag
LandboSyd starter samarbejdet med at opfordre sine medlemmer til at tilmelde sig det første møde med AgroMarkets. Onsdag den 15. december kommer chefanalytiker John Jensen og råvarehandler Per Brems Jensen til LandboSyd for at holde HandelsErfamøde om råvaremarkeder, konjunkturer og renter.
”Vi går all-in i ejerskabet, og vi er klar fra første fløjt til at engagere os i denne spændende mulighed,” siger adm. direktør i LandboSyd Sune Aagot Sckerl.