Ildsjæle, samarbejde og et kæmpe behov

AgroMarket a/s er siden 2004 baseret på et helt unikt samarbejde, dygtige analytikere der brænder for deres arbejde og arbejder tæt sammen med landbruget samt et kæmpe behov hos danske landmænd for at få uvildig rådgivning om råvare- og finansforhold.

Ejnar Schultz (adm. direktør SEGES) sad i spidsen for AgroMarkets styregruppe fra 2014 til 2017, hvor AgroMarkets blev et selvstændigt aktieselskab med 17 aktionærer. 

Han har oplevet et landbrug, der kæmper med store tab efter finanskrisen i 2008, handelskrigen i Rusland og afmatningen i Kina.

De udsving og forhold, vi har oplevet på de globale markeder de seneste år, kan vi ikke sidde i Danmark og forudsige alene via tekniske analyser. Så AgroMarkets bliver nødt til at blive del af et internationalt netværk for at blive endnu bedre fremover. 

Hør hvordan Ejnar Schultz ser AgroMarkets i fremtiden

Hans Peter Bay arbejdede en del år som økonomikonsulent, inden han i 1987 kom til det daværende Landbrugets Rådgivningscenter (SEGES), hvor han blev en af AgroMarkets’ første styregruppeformænd.

Mange af os rådgivere følte, at vi var for dårligt klædt på til at sparre om priser og købmandsskab, efter vi var gået fra et EU med fastprispolitik til en verden med markedskræfter og hård konkurrence.

Hør Hans Peter Bay fortælle om opstarten